Zoek

Welkom op 123Resultaat.nl

123Resultaat.nl vindt voor u de meest relevante links welke betrekking hebben op een bepaald onderwerp bij u in de buurt Kies hier onder voor een onderwerp. << Terug

U heeft gekozen voor Restaurant in de provincie : Flevoland (Kies nu de plaats)

Almere Bant Biddinghuizen Creil
Emmeloord Ens Espel Kraggenburg
Luttelgeest Marknesse Nagele Rutten
Tollebeek Urk Zeewolde
Over ons:

U vindt bij ons alle links naar websites die betrekking hebben op een bepaald onderwerp en welke zijn geordend per plaats en provincie. Tevens bieden wij extra informatie over deze plaats zoals huizen welke te koop zijn, en ook marktplaats advertenties en geven we uitleg over een een bepaald onderwerp welke u heeft gekozen. Ook bieden wij het laatste nieuws in uw provincie, inclusief weer en verkeer. De Minimale beelscherm resolutie voor de website is : 1024x768.

Toplinks:

  • Trouw-auto-huren
  • Slimhuren
  • Http//webwinkels.starttour
  • Uw site / link hier?

Alles over Restaurant ...

Een restaurant is een uitgaansgelegenheid waar mensen tegen betaling kunnen eten.

Het restaurant is ontstaan in Amsterdam aan het eind van de 18e eeuw. Daarvoor waren er uiteraard al eetgelegenheden, die met name voeding en onderdak verschaften aan de sporadische reizigers. De huidige herberg (zoals we die in Frankrijk, Duitsland, Ierland of het Verenigd Koninkrijk nu nog kennen) is hier een afstammeling van. Kenmerkend voor de herberg is, dat de passant nood heeft aan onderdak en voeding, en genoegen neemt met wat voorradig is.

De vernieuwing die het restaurant brengt, is dat het restaurantbezoek het doel op zich is, en dat de bezoeker kiest uit meerdere mogelijke gerechten (menu la carte). De Franse firma Michelin brengt zelfs een gids uit met daarin een overzicht van restaurants van een kwaliteit die zo goed is, dat men er graag voor omrijdt. De firma kent sterren aan restaurants toe als teken van de kwaliteit.

De naam "restaurant" zou afkomstig zijn van het Franse "restaurer", of herstellen.

Tijdens speciale gelegenheden kan er in een restaurant worden gegeten. Te denken valt hierbij aan trouwdagen, huwelijk, verjaardagen, feestdagen zoals Kerstmis en Pasen.